Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

1/11/2012

Vanzemaljski oblik života pronađen u Peruu

5:57 PM
0 komentara


Širom interneta je osvanula vest da je u Peruu pronađena lobanja vanzemaljca u obliku trougla, kada se pojavila priča o peruanskom antropologu Renatu Davili Rikelmeu i njegovom neverovatnom otkriću. Navodno, ovaj peruanski antropolog je otkrio nešto što se čini da je mumificirani ostatak bića koje podseća na vanzemaljca, uključujući i lobanju u obliku trougla, koja je bila velika kao i ostatak tela.

Pogledajte sliku ovog otkrića. Morate priznati da je lobanja prilično neverovatnog oblika.Sam antropolog veruje da su ovo ostaci deteta.
U drugu ruku, jedne peruanske novosti (RPP) su objavile da su intervjuisale nekoliko španskih i ruskih naučnika (anonimno) koji su tvrdili da su ostaci ustvari vanzemaljski, i da je stoga i sama lobanja od vanzemaljca. Tvrde da se nalaze ostaci očne jabučice u desnom ulgu, i da će to pomoći pri utvrđivanju njegovog gentskog DNK koda - i razrešiti ovu misteriju oko samog otkrića. Lično, sumnjam da jedna DNK može da traje tek tako toliko dugo, i to još u vidu ostatka očne jabučice...no, videćemo...

U međuvremenu razvijeno je drugo moguće objašnjenje ovome. Pronađena lobanja je deo plemenskog rituala modifikovanja lobanje, koji se primenjuje u ovoj regiji. Ovaj ritual se pojavljuje najranije 9000 godina u prošlosti, i spisi kažu:
Da bi se postigao željeni oblik, glava mora biti umotana tesno nekom krpom. U slučaju čeonog poravnanja, glava se postavlja između dva parčeta drveta. Ova tehnika se obično vrši na novorođenčetu, kada je lobanja najgipkija. Krpa se stavlja mesec dana po rođenju i drži se oko šest meseci.


Šta mislite, postoji li šansa da lobanja pronađena u Peruu stvarno potiče sa drugog sveta?...ili je možda u pitanju samo još jedna od brojnih podvala?...

Ukoliko vam se svideo ovaj post možete ga podeliti:

Takođe vam se može svideti i:

Povežite se sa nama i primajte novitete:

Prijavite se pute email-a

0 komentara: